Γ. Αγγελάκας - Ν. Βελιώτης,Λύκοι Live
Ψαρογιώργης / Γ. Χαιρέτης / Γ. Αγγελάκας / Ν. Βελιώτης
Γιάννης Αγγελάκας & Alltogethernow
Γιάννης Αγγελάκας
Γιάννης Αγγελάκας / Νίκος Βελιώτης
Γιάννης Αγγελάκας & οι Επισκέπτες
Γιάννης Αγγελάκας / Νίκος Βελιώτης

Το υλικό της Alltogethernow διανέμεται από την Feelgood Entertainment , Τηλ : 2119967127, sales@feelgoodentertainment.gr

 

New layer...
Ακούστε το καινούργιο τραγούδι του Γιάννη Αγγελάκα και των 100º C “Mόνο Από Τη Λύπη Σου” , απο τον καινούριο του δίσκο "Ησυχα Τραγούδια για Ανέμελα Λιβάδια" που θα κυκλοφορήσει αρχές Δεκεμβρίου 2016.
Περισσότερα από ενότητα Προτασεις
Στις αρχές του Δεκέμβρη κυκλοφορεί το καινούργιο cd  του Γιάννη Αγγελάκα και των 100º C με τίτλο ¨Ησυχα Τραγούδια Για Ανέμελα Λιβάδια” σε μία συσκευασία μαζί με το ομότιτλο βιβλίο του και λίγο αργότερα θα κυκλοφορήσει και σε βινύλιο.
Περισσότερα από ενότητα Προτασεις

H Feelgood σε συνεργασία με την Alltogethernow προχωρούν στην επανατύπωση των δύο παλαιών συλλογών κειμένων του Γιάννη Αγγελάκα “Σάλια Μισόλογα και Τρύπιοι Στίχοι” (πρώτη έκδοση 1988) και “Πως Τολμάς και Νοσταλγείς Τσόγλανε” (πρώτη έκδοση 1999).Το πρώτο βιβλίο θα διατίθεται δεμένο με το καινούργιο live cd  των Γιάννη Αγγελάκα και Νίκου Βελιώτη “ΛΥΚΟΙ ΛΑΙΒ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝ” ...

Περισσότερα από ενότητα Προτασεις
Οι πρώτες ημερομηνίες της περιοδείας  του Γιάννη Αγγελάκα και των 100 C στην Ευρώπη ( Γερμανία , Ισπανία , Ολλανδία και Ελβετία) δημοσιεύτηκαν. Δείτε τις στην σχετική σελίδα του site μας.
Περισσότερα από ενότητα Προτασεις
"Τότε στη Θεσσαλονίκη η παραλιακή ήταν ένα κοινόβιο για όλες τις κουλτούρες της νεολαίας: φρικιά, χίπηδες, πάνκηδες... Έβραζε ο τόπος και εκεί φτιάχτηκαν οι χαρακτήρες μας. Στη γενιά μου βλέπω ακόμα ανθρώπους που είναι 50 και 60 χρονών και έχουν καταφέρει να κρατήσουν ακόμα κάτι από εκεί, δηλαδή δεν αφομοιώθηκαν εντελώς από τη μηχανή την οικονομική που έχει στηθεί τώρα και μας χτυπάει σε κάθε βήμα"
Περισσότερα από ενότητα Συνεντευξεις & Κειμενα
Ενεργοποιήσαμε και νέο κανάλι στο YouTube στο οποίο , εκτός των δίσκων μας , παρουσιάζονται και πολλά βίντεο απο τις συναυλίες με την νέα μπάντα.
Περισσότερα από ενότητα Press Room
Η δισνομή των δίσκων μας αλλά και όλων των παραγωγών μας γίνεται απο την Feelgood Entertainment . Οποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει με τηλέφωνο 2119967127 , το φαξ 2119967171 και την ηλεκτρονική διεύθυνση sales@feelgoodentertainment.gr .
Περισσότερα από ενότητα Press Room
Ο Γιάννης Αγγελάκας με την καινούργια του μπάντα που αποτελείται από τους: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αναστάση Βουκυκλαράκη στα τύμπανα, Γιάννη Σαββίδη στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργο Αβραμίδη στην τρομπέτα και James Wylie στο σαξόφωνο, θα εμφανιστούν κατ'  αρχήν στη σκηνή του του Fix Factory Of Sound στην Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό των 50ων Δημητρίων ( 18/10/2015) και μετάπειτα στο Αν club (27,28 & 29/11/2015) για ένα τριήμερο γλέντι με τραγούδια από όλες τις φάσεις της μέχρι τώρα διαδρομής του (προσωπικούς δίσκους, Τρύπες, διασκευές ρεμπέτικων, κ.α.) και με καινούργιο υλικό από τον δίσκο που θα ηχογραφεί με τους μουσικούς του από τον Σεπτέμβρη και καθ’ όλη την διάρκεια του χειμώνα.
Περισσότερα από ενότητα Προτασεις

Το ποντικάκι εις την φάκα

Εχει μπροστά του δυό τυράκια

Το ένα με κυάνιο τ' άλλο με αρσενικό

Κι όλοι του λέν τώρ' άιντε διάλεξε

Ποιό θέλεις απ' τα δυό ;

 

Περισσότερα από ενότητα Σκεψεις
Το τρίτο καθαρά προσωπικό άλμπουμ για τον Μπάμπη  Παπαδόπουλο . Έντεκα οργανικές συνθέσεις με φόλκ & τζαζ προσανατολισμό και με έντονο το ελληνικό στοιχείο να παίζει βασικό ρόλο πάλι.
Περισσότερα από ενότητα Προτασεις

Τρεχάτε ποδαράκια μου τρεχάτε

Δεν είστε για ραχάτι στη σκιά

Τον ήλιο ως που να σβήσει ακολουθάτε

Κι ας πέφτετε σε λύκους και σκυλιά

 

Πηδάτε ποδαράκια μου πηδάτε

Τον έ πίσω απ’ τον άλλονε γκρεμό

Αυτό μονάχα πάντα να θυμάστε

Που μου ’πε κάποτε ένα αστείο ξωτικό

 

Κι ο πιό μεγάλος φόβος μου φοβάται

φοβάται μη και δεν τον φοβηθώ

 

Γιάνννης Αγγελάκας

Περισσότερα από ενότητα Σκεψεις

 

Συνεχίζεται η προβολή του μουσικού ντοκιμαντέρ για την οικογένεια Ξυλούρη με κεντρικό πρόσωπο τον Ψαρογιώργη. Δείτε τις ημερομηνίες και τις αίθουσες....

 

Περισσότερα από ενότητα Προτασεις