Ψαρογιώργης / Γ. Χαιρέτης / Γ. Αγγελάκας / Ν. Βελιώτης
Γιάννης Αγγελάκας & Alltogethernow
Γιάννης Αγγελάκας
Γιάννης Αγγελάκας / Νίκος Βελιώτης
Γιάννης Αγγελάκας & οι Επισκέπτες
Γιάννης Αγγελάκας / Νίκος Βελιώτης

H διανομή των παραγωγών της Alltogethernow γίνεται απο την Χρωμοδιάσταση ΕΠΕ - MLK Τηλ: 2109926660 / Fax: 2109926677 , email: info@mlk.grΕπανεκδόσεις σε περιορισμένη ποσότητα δίσκων βινυλίου για τους ιστορικούς Εν Πλώ και τον Ντίνο Σαδίκη.
Περισσότερα από ενότητα Προτασεις

Τρεχάτε ποδαράκια μου τρεχάτε

Δεν είστε για ραχάτι στη σκιά

Τον ήλιο ως που να σβήσει ακολουθάτε

Κι ας πέφτετε σε λύκους και σκυλιά

 

Πηδάτε ποδαράκια μου πηδάτε

Τον έ πίσω απ’ τον άλλονε γκρεμό

Αυτό μονάχα πάντα να θυμάστε

Που μου ’πε κάποτε ένα αστείο ξωτικό

 

Κι ο πιό μεγάλος φόβος μου φοβάται

φοβάται μη και δεν τον φοβηθώ

 

Γιάνννης Αγγελάκας

Περισσότερα από ενότητα Σκεψεις
Επανεκδόθηκε το soundtrack  του Γιάννη Αγγελάκα πού είχε γραφτεί για την ταινία του Παντελή Βούλγαρη  " Ψυχή Βαθιά" και είχε εξαντληθεί. Διατίθεται για on-line αγορά απο το δισκοπωλείο μας καθώς και απο όλα τα συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία και δισκοπωλεία.
Περισσότερα από ενότητα Προτασεις
Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος έχει την τιμή να παρουσιάσει το αφιέρωμα «Εικόνα και Χρόνος, Αντρέι Ταρκόφσκι». Ένα μεγάλο αναδρομικό αφιέρωμα στον Αντρέι Ταρκόφσκι με ολόκληρη τη φιλμογραφία του κορυφαίου δημιουργού, ο οποίος άλλαξε την κινηματογραφική εμπειρία σμιλεύοντας το χρόνο και διευρύνοντας την εικόνα με ταινίες-σύμβολα για την πίστη, την εξορία, τη μνήμη.
Περισσότερα από ενότητα Προτασεις
Το τρίτο καθαρά προσωπικό άλμπουμ για τον Μπάμπη  Παπαδόπουλο . Έντεκα οργανικές συνθέσεις με φόλκ & τζαζ προσανατολισμό και με έντονο το ελληνικό στοιχείο να παίζει βασικό ρόλο πάλι.
Περισσότερα από ενότητα Προτασεις
Επανεκδόθηκε το DVD του Γιάννη Αγγελάκα " Ταξιδιάρα Ψυχή" που είχε εξαντληθεί. Διατίθεται για on-line αγορά απο το δισκοπωλείο μας καθώς και απο όλα τα συνεργαζόμενα βιβίοπωλεία και δισκοπωλεία.

Περισσότερα από ενότητα Προτασεις
Ο Λόλεκ επιστρέφει μετά από δύο χρόνια και κάτι με τον καινούργιο του δίσκο «Ουρανό Μολύβι» , μια δουλειά εμπνευσμένη από τον Μάρκο Βαμβακάρη και αφιερωμένη σε αυτόν.
Περισσότερα από ενότητα Προτασεις

 

Συνεχίζεται η προβολή του μουσικού ντοκιμαντέρ για την οικογένεια Ξυλούρη με κεντρικό πρόσωπο τον Ψαρογιώργη. Δείτε τις ημερομηνίες και τις αίθουσες....

 

Περισσότερα από ενότητα Προτασεις

The Man from Managra είναι το πρότζεκτ με τραγούδια του Coti K.Όλα τα κομμάτια γραφτήκανε στο νησί της Τήνου με βασικά εργαλεία ένα 'πειραγμένο' ηλεκτρικό μπάσο και μια φωνή.Οι συνειδητά λιτές ενορχηστρώσεις εξερευνούν την λειτουργία του τραγουδιού σαν βασική ανάγκη μουσικής έκφρασης.

Περισσότερα από ενότητα Προτασεις

Αρχισε η διάθεση της νέας δουλειάς του Γιώργου Χριστιανάκη ‘’Μία εποχή στην κόλαση‘’. Πρόκειται για μια μουσική σύνθεση βασισμένη στο ποιητικό κείμενο του Αρθούρου Ρεμπώ στην μετάφραση του Χριστόφορου Λιοντάκη

Ο δίσκος διατίθεται απο το on-line δισκοπωλείο μας και στα εναπομείναντα δισκοπωλεία της χώρας.

Επίσης , διατίθεται για χονδρική πώληση , όπως και όλα τα προιόντα της Alltogethernow , απο την Χρωμοδιάσταση ΕΠΕ - MLK , τηλ :2109926660 , info@mlk.gr
Περισσότερα από ενότητα Προτασεις
Το "Protocol" είναι η πρώτη προσωπική δισκογραφική δουλειά του τρομπετίστα Γιώργου Αβραμίδη. Επτά (7) συνθέσεις οι οποίες πλάθουν ένα ομοιογενές και πολυποίκιλο δημιούργημα σύγχρονης jazz μέσα από ψυχωμένες Αφρικάνικες ρυθμολογίες που ορίζουν οι ξύλινοι χρωματισμοί του Richard Bona, ενώ παράλληλα οδηγούν σε ενδότερες Βαλκανικές αποκρίσεις, οι οποίες υποδηλώνουν και την καταγωγή του δημιουργού.
Περισσότερα από ενότητα Προτασεις
Μουσική του Γιώργου Χριστιανάκη για το θεατρικό έργο "Το κύμα" του συγγραφέα Ρον Τζόουνς.
Το έργο παρουσίαζεται αυτόν τον καιρό , απο το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος . Κατεβάστε το δωρεάν , απο την ενότητα free downloads του on-line δισκοπωλείου μας.
Περισσότερα από ενότητα Προτασεις