Ψαρογιώργης / Γ. Χαιρέτης / Γ. Αγγελάκας / Ν. Βελιώτης
Γιάννης Αγγελάκας & Alltogethernow
Γιάννης Αγγελάκας
Γιάννης Αγγελάκας / Νίκος Βελιώτης
Γιάννης Αγγελάκας & οι Επισκέπτες
Γιάννης Αγγελάκας / Νίκος Βελιώτης

Λόγω μεταφοράς  , το on-line δισκοπωλέιο μας θα είναι εκτός λειτουργίας για μερικές ημέρες. Θα επαναλειτουργήσει σύντομα.
Περισσότερα από ενότητα Press Room
Πρεμιέρα προβολή του ντοκιμαντέρ:"Ιλισσός / Όλα ήταν αλήθεια κι όλα ήταν ψέμα"
(Συνέντευξη - Ντοκιμαντέρ) 30'
Σε ένα κόσμο, που όλο και τείνει να μοιάσει με τους χειρότερους εφιάλτες μας, ένα ουτοπικό (ή μήπως όχι;) οδοιπορικό στον ποταμό Ιλισσό και τα πέριξ του, αποκαλύπτει μερικές απαντήσεις, στα σύγχρονα διλήμματα. 
Ο στιχουργός και τραγουδιστής των Lost Bodies, Θάνος Κόης μιλάει ως πολίτης αυτού του κόσμου, κατά τη διάρκεια μίας καλοκαιρινής ημέρας και στη γειτονιά όπου μεγάλωσε και έζησε, μέχρι να μεταβεί στη Βραζιλία.
Περισσότερα από ενότητα Προτασεις
Ο Γιάννης Αγγελάκας με την καινούργια του μπάντα που αποτελείται από τους: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αναστάση Βουκυκλαράκη στα τύμπανα, Γιάννη Σαββίδη στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργο Αβραμίδη στην τρομπέτα και James Wylie στο σαξόφωνο, θα εμφανιστούν κατ'  αρχήν στη σκηνή του του Fix Factory Of Sound στην Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό των 50ων Δημητρίων ( 18/10/2015) και μετάπειτα στο Αν club (27,28 & 29/11/2015) για ένα τριήμερο γλέντι με τραγούδια από όλες τις φάσεις της μέχρι τώρα διαδρομής του (προσωπικούς δίσκους, Τρύπες, διασκευές ρεμπέτικων, κ.α.) και με καινούργιο υλικό από τον δίσκο που θα ηχογραφεί με τους μουσικούς του από τον Σεπτέμβρη και καθ’ όλη την διάρκεια του χειμώνα.
Περισσότερα από ενότητα Προτασεις

Το ποντικάκι εις την φάκα

Εχει μπροστά του δυό τυράκια

Το ένα με κυάνιο τ' άλλο με αρσενικό

Κι όλοι του λέν τώρ' άιντε διάλεξε

Ποιό θέλεις απ' τα δυό ;

 

Περισσότερα από ενότητα Σκεψεις

Επανεκδόσεις σε περιορισμένη ποσότητα δίσκων βινυλίου για τους ιστορικούς Εν Πλώ και τον Ντίνο Σαδίκη.
Περισσότερα από ενότητα Προτασεις
Επανεκδόθηκε το soundtrack  του Γιάννη Αγγελάκα πού είχε γραφτεί για την ταινία του Παντελή Βούλγαρη  " Ψυχή Βαθιά" και είχε εξαντληθεί. Διατίθεται για on-line αγορά απο το δισκοπωλείο μας καθώς και απο όλα τα συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία και δισκοπωλεία.
Περισσότερα από ενότητα Προτασεις
Το τρίτο καθαρά προσωπικό άλμπουμ για τον Μπάμπη  Παπαδόπουλο . Έντεκα οργανικές συνθέσεις με φόλκ & τζαζ προσανατολισμό και με έντονο το ελληνικό στοιχείο να παίζει βασικό ρόλο πάλι.
Περισσότερα από ενότητα Προτασεις
Επανεκδόθηκε το DVD του Γιάννη Αγγελάκα " Ταξιδιάρα Ψυχή" που είχε εξαντληθεί. Διατίθεται για on-line αγορά απο το δισκοπωλείο μας καθώς και απο όλα τα συνεργαζόμενα βιβίοπωλεία και δισκοπωλεία.

Περισσότερα από ενότητα Προτασεις

Τρεχάτε ποδαράκια μου τρεχάτε

Δεν είστε για ραχάτι στη σκιά

Τον ήλιο ως που να σβήσει ακολουθάτε

Κι ας πέφτετε σε λύκους και σκυλιά

 

Πηδάτε ποδαράκια μου πηδάτε

Τον έ πίσω απ’ τον άλλονε γκρεμό

Αυτό μονάχα πάντα να θυμάστε

Που μου ’πε κάποτε ένα αστείο ξωτικό

 

Κι ο πιό μεγάλος φόβος μου φοβάται

φοβάται μη και δεν τον φοβηθώ

 

Γιάνννης Αγγελάκας

Περισσότερα από ενότητα Σκεψεις
Ο Λόλεκ επιστρέφει μετά από δύο χρόνια και κάτι με τον καινούργιο του δίσκο «Ουρανό Μολύβι» , μια δουλειά εμπνευσμένη από τον Μάρκο Βαμβακάρη και αφιερωμένη σε αυτόν.
Περισσότερα από ενότητα Προτασεις

 

Συνεχίζεται η προβολή του μουσικού ντοκιμαντέρ για την οικογένεια Ξυλούρη με κεντρικό πρόσωπο τον Ψαρογιώργη. Δείτε τις ημερομηνίες και τις αίθουσες....

 

Περισσότερα από ενότητα Προτασεις
Το "Protocol" είναι η πρώτη προσωπική δισκογραφική δουλειά του τρομπετίστα Γιώργου Αβραμίδη. Επτά (7) συνθέσεις οι οποίες πλάθουν ένα ομοιογενές και πολυποίκιλο δημιούργημα σύγχρονης jazz μέσα από ψυχωμένες Αφρικάνικες ρυθμολογίες που ορίζουν οι ξύλινοι χρωματισμοί του Richard Bona, ενώ παράλληλα οδηγούν σε ενδότερες Βαλκανικές αποκρίσεις, οι οποίες υποδηλώνουν και την καταγωγή του δημιουργού.
Περισσότερα από ενότητα Προτασεις

Απο μικρα παιδάκια αυτο το φοβερο και τρομερό τραγουδακι που ακούγαμε μικροί και λεει για μια μερα οπου...
Περπατώ – περπατώ εις το δάσος                                όταν ο λύκος δεν είναι εδώ....
...μονο που εκεινη η πολυ παλιά μερα επαναλαμβάνεται χρόνια τώρα και μας εχει σπάσει τα νευρα.Με τη βοήθεια του μικρου Λευτερη φτιάχνουμε μια καινουρια μερα οπου τελικά ο λυκος... ειναι εδω.

Περισσότερα από ενότητα Love vs the machine