Ψαρογιώργης / Γ. Χαιρέτης / Γ. Αγγελάκας / Ν. Βελιώτης
Γιάννης Αγγελάκας & Alltogethernow
Γιάννης Αγγελάκας
Γιάννης Αγγελάκας / Νίκος Βελιώτης
Γιάννης Αγγελάκας & οι Επισκέπτες
Γιάννης Αγγελάκας / Νίκος Βελιώτης

H διανομή των παραγωγών της Alltogethernow γίνεται απο την Χρωμοδιάσταση ΕΠΕ - MLK Τηλ: 2109926660 / Fax: 2109926677 , email: info@mlk.gr
Επανεκδόθηκε το DVD του Γιάννη Αγγελάκα " Ταξιδιάρα Ψυχή" που είχε εξαντληθεί. Διατίθεται για on-line αγορά απο το δισκοπωλείο μας καθώς και απο όλα τα συνεργαζόμενα βιβίοπωλεία και δισκοπωλεία.

Περισσότερα από ενότητα Προτασεις
Το "Protocol" είναι η πρώτη προσωπική δισκογραφική δουλειά του τρομπετίστα Γιώργου Αβραμίδη. Επτά (7) συνθέσεις οι οποίες πλάθουν ένα ομοιογενές και πολυποίκιλο δημιούργημα σύγχρονης jazz μέσα από ψυχωμένες Αφρικάνικες ρυθμολογίες που ορίζουν οι ξύλινοι χρωματισμοί του Richard Bona, ενώ παράλληλα οδηγούν σε ενδότερες Βαλκανικές αποκρίσεις, οι οποίες υποδηλώνουν και την καταγωγή του δημιουργού.
Περισσότερα από ενότητα Προτασεις

Αναδημοσίευση απο το www.neakriti.gr

Αντίστροφη μέτρηση για την καταστροφή των χημικών στη Μεσόγειο, παρά τις αντιδράσεις της επιστημονικής κοινότητας και των πολιτών τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Καλαβρία.

Περισσότερα από ενότητα Για να μην ξεχνιόμαστε

The Man from Managra είναι το πρότζεκτ με τραγούδια του Coti K.Όλα τα κομμάτια γραφτήκανε στο νησί της Τήνου με βασικά εργαλεία ένα 'πειραγμένο' ηλεκτρικό μπάσο και μια φωνή.Οι συνειδητά λιτές ενορχηστρώσεις εξερευνούν την λειτουργία του τραγουδιού σαν βασική ανάγκη μουσικής έκφρασης.

Περισσότερα από ενότητα Προτασεις

Αρχισε η διάθεση της νέας δουλειάς του Γιώργου Χριστιανάκη ‘’Μία εποχή στην κόλαση‘’. Πρόκειται για μια μουσική σύνθεση βασισμένη στο ποιητικό κείμενο του Αρθούρου Ρεμπώ στην μετάφραση του Χριστόφορου Λιοντάκη

Ο δίσκος διατίθεται απο το on-line δισκοπωλείο μας και στα εναπομείναντα δισκοπωλεία της χώρας.

Επίσης , διατίθεται για χονδρική πώληση , όπως και όλα τα προιόντα της Alltogethernow , απο την Χρωμοδιάσταση ΕΠΕ - MLK , τηλ :2109926660 , info@mlk.gr
Περισσότερα από ενότητα Προτασεις

Μία εξαιρετική μίνι ταινία του 5ου Λυκείου Αθηνών απο τα Εξάρχεια για το 6ο Πάμε Σινεμά 2013

 

www.pamecinema.net

Περισσότερα από ενότητα Love vs the machine
Το The Low Batsos Project είναι για μας ένα ελεύθερο ταξίδι στις ιδέες και τις σκέψεις μας, χωρίς πυξίδα,χωρίς προλήψεις, χωρίς δεσμεύσεις,χωρίς φόβους...σε κόσμους νεκροζώντανων χωροφυλακισμένων,ευτυχείς δυστυχισμένοι,με τη βοήθεια αποσταγμένων ουσιών,σε καφενεία άλλων αστερισμών,άλλων παραδείσων, γελωτοποιοί,κλόουν κι επικριτές φαύλων    καταστάσεων,μετανάστες από μια χώρα που δεν υπάρχει.
Περισσότερα από ενότητα Love vs the machine
Κυκλοφόρησε η συλλεκτική έκδοση της "Γελαστής ανηφόρας " του Γιάννη Αγγελάκα . Η έκδοση είναι αριθμημένη περιορισμένων αντιτύπων ( 500 τεμάχια ) και περιλαμβάνει τον δίσκο σε διπλό βινύλιο και το βιβλίο με το cd.
Περισσότερα από ενότητα Προτασεις

"Προτιμώ να πηγαίνω παραπέρα και να φτιάχνω το δικό μου σύμπαν, το δικό μου κόσμο, τις δικές μου παρέες, ν' ακούμε τις δικές μας μουσικές, να φτιάχνουμε τις δικές μας μουσικές και να έχουμε το δικό μας τρόπο επικοινωνίας. Γιατί όποτε πας να βγεις παραέξω στο "κυρίως ρεύμα" βλέπεις να επικρατεί μεγάλη αλητεία. Τώρα με την κρίση ίσως διορθώθηκε λιγάκι αυτό αλλά αν πας λίγο πιο εκεί τις νιώθεις τις ...Ανάσες των Λύκων."

Περισσότερα από ενότητα Συνεντευξεις & Κειμενα

Eίμαστε οι «Μόλις Φύγαμε», μια παρέα φίλων που πρόσφατα ανακάλυψε τη χαρά που προσφέρει μια βόλτα με το ποδήλατο. Και επειδή μας άρεσε και μας αρέσει πολύ αυτή η ασχολία μας, γύρω στις αρχές αυτού του Μάη, όταν δηλαδή κυκλοφόρησε η «Γελαστή Ανηφόρα»,  ανεβήκαμε από Αθήνα - Θεσσαλονίκη με τα ποδήλατα μας.
Περισσότερα από ενότητα Love vs the machine
Μουσική του Γιώργου Χριστιανάκη για το θεατρικό έργο "Το κύμα" του συγγραφέα Ρον Τζόουνς.
Το έργο παρουσίαζεται αυτόν τον καιρό , απο το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος . Κατεβάστε το δωρεάν , απο την ενότητα free downloads του on-line δισκοπωλείου μας.
Περισσότερα από ενότητα Προτασεις

Δείτε το βίντεο του "Σαν το νερό του ποταμού" απο τον δίσκο "Οσο κι αν δέρνει ο άνεμος - Ψαρογιώργης , Γ. Χαιρέτης , Γ. Αγγελάκας , Ν. Βελιώτης"
Περισσότερα από ενότητα VIDEO CLIPS