Γ. Αγγελάκας - Ν. Βελιώτης,Λύκοι Live
Ψαρογιώργης / Γ. Χαιρέτης / Γ. Αγγελάκας / Ν. Βελιώτης
Γιάννης Αγγελάκας & Alltogethernow
Γιάννης Αγγελάκας
Γιάννης Αγγελάκας / Νίκος Βελιώτης
Γιάννης Αγγελάκας & οι Επισκέπτες
Γιάννης Αγγελάκας / Νίκος Βελιώτης

Αναδημοσίευση απο το www.neakriti.gr

Αντίστροφη μέτρηση για την καταστροφή των χημικών στη Μεσόγειο, παρά τις αντιδράσεις της επιστημονικής κοινότητας και των πολιτών τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Καλαβρία.

Share
Δημοσίευση: 27/6/2014 | Περισσότερα...

Αναδημοσίευση απο το iefimerida.gr

«Τα γυρίζω ανάποδα για να σταθούνε όρθια». Σε αυτή τη φράση του Σκαρίμπα αποτυπώνεται η σουρεαλιστική ταυτότητα της ύπαρξής του και η επίμονη, εμμονική του εχθρότητα προς τη συμβατικότητα.

Share
Δημοσίευση: 21/1/2014 | Περισσότερα...

Σπάνιο οπτικό υλικό απο τη Κρήτη του 1930.Εικόνες που μας υπενθυμίζουν πως σ'αυτή τη χώρα κάποτε ζούσαν άνθρωποι φυσιολογικοί , χαρούμενοι ,  βασανισμένοι , πρόθυμοι , πλήρεις και όταν γλεντούσαν όλοι μαζί του 'διναν και καταλάβαινε.
Share
Δημοσίευση: 10/9/2012 | Περισσότερα...
Ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αποστέλλει η Μυρσίνη Λοΐζου, κόρη του μεγάλου μας αξέχαστου δημιουργού Μάνου Λοΐζου.
Η κ. Λοΐζου με την επιστολή της απαγορεύει στο ΠΑΣΟΚ να χρησιμοποιεί στις κομματικές του εκδηλώσεις το τραγούδι  «Καλημέρα Ήλιε», το οποίο αποτελεί έργο του πατέρα της.

Share
Δημοσίευση: 28/06/2011 | Περισσότερα...

«Απογοήτευση και λύπη για την ασέβεια με την οποία αντιμετωπίζουν κάποιοι το καλλιτεχνικό έργο του Μανώλη Ρασούλη», εκφράζει σε ανακοίνωσή της η κόρη τού προσφάτως εκλιπόντος τραγουδοποιού, Ναταλία.

Share
Δημοσίευση: 13/04/2011 | Περισσότερα...
Αυτοί τελικά ξεχάσανε ή [κάνουν πως] δεν ξέρουν;
Σε αυτούς που στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΤ1 "Εικόνα σου είμαι" , επεισόδιο πρώτο  , είπανε ότι το ελληνικό ρόκ ουσιαστικά άρχισε με τον "Σταυρό του νότου" και δικαιώθηκε στις μέρες μας με τους Πυξ- Λαξ αφιερώνουμε το παρακάτω βιντεάκι . Πάντως , ο Πουλικάκος δεν διεκδικούσε στα χρόνια της χούντας δάφνες "εξελληνιστή" της ροκ και , από όσο ξέρω , ποτέ  δεν θα το έκανε , ασε που τότε μια τέτοια  πράξη θα ήτανε μάλλον   εθνική προδοσία.  Και ο δίσκος του στην ΕΜΙ τότε [Μεταφορές , εκδρομές ο Μήτσος] , έγινε "τράμπα" με την ερμηνεία του στο  "Πολύ ωραίο στυλ" και γενικότερα την συμμετοχή του στο "Ελλαδέξ" του Λογοθέτη. Αλλιώς μάλλον δε θα 'βγαινε  ποτέ! Για να μην ξεχνιώμαστε , πραγματικά...

Δημήτρης Πουλικάκος & Εξαδάχτυλος - Σκόνη , πέτρες , λάσπη

[Απο την ταινία "Αλδεβαράν" του Ανδρέα Θωμόπουλου , 1975]

Share
Δημοσίευση: 16/03/2011


Οι δίκες δεν τελειώνουν όποτε βαρεθούν οι ένορκοι

Ο πολιτισμένος κόσμος είναι ζούγκλα. Ο άνθρωπος είναι υποχρεωμένος μέσα σ' αυτή τη ζούγκλα να κάνει οτιδήποτε για να επιβιώσει. Οι πιο πολλές δραστηριότητες μέσα σ' αυτή τη ζούγκλα είναι υποχρεωτικές, και σπάνια αρεστές. Συχνά, ένα απόλεμο χορτοφάγο θα αναγκαστεί να αμυνθεί χάνοντας τη ζωή για να γλυτώσει τα μικρά του ή το ταίρι του ή για να περιφρουρήσει την περιοχή του.

Share
Δημοσίευση: 16/03/2011 | Περισσότερα...

Φίλε μου, Ακη, γειά χαρά.

Διάβασα το γράμμα σου, που με βρίζεις αλλά δεν θύμωσα καθόλου!. Το φχαριστήθηκα και γέλασα πολύ. Δεν σου απαντάω λοιπόν, μια και ξέρω γιατί το 'γραψες: Εσύ είσαι τύπος «αυτοκαταστροφικός» και «το πας πολύ» το βρίσιμο.

Share
Δημοσίευση: 16/03/2011 | Περισσότερα...
01 02