Γ. Αγγελάκας - Ν. Βελιώτης,Λύκοι Live
Ψαρογιώργης / Γ. Χαιρέτης / Γ. Αγγελάκας / Ν. Βελιώτης
Γιάννης Αγγελάκας & Alltogethernow
Γιάννης Αγγελάκας
Γιάννης Αγγελάκας / Νίκος Βελιώτης
Γιάννης Αγγελάκας & οι Επισκέπτες
Γιάννης Αγγελάκας / Νίκος Βελιώτης

Σ αυτη τη σελίδα θα δημοσιεύουμε δικές σας ιστοριες τρέλας αγάπης έρωτα μισους παθους πίστης ενθουσιασμου απογοητευσης προδοσίας κτλ που κάτω απο τη συναισθηματική τους υπερένταση βρήκατε τρόπο να θεραπευτείτε να λυτρωθείτε η απλα να εκφραστείτε φτιάχνοντας κάτι δημιουργικό (ενα τραγούδι,ενα στίχο,μια ζωγραφια,ενα βίντεο και ότι άλλο) .Αν έχετε μια τέτοια ιστορία μαζί με το δημιουργικό της αποτέλεσμα μας τα στέλνετε και εφ όσον μας αρέσει θα την δημοσιεύουμε.

 

Του μόνιμου -όπως έχουμε ήδη αναφέρει- συνεργάτη της στήλης...
Share
Δημοσίευση: 2/2/2018 | Περισσότερα...
Μερικά πρόχειρα ερασιτεχνικά τραγουδάκια στο youtube του σχεδόν μόνιμου συνεργάτη της στήλης Αρη Ψιτ.
Share
Δημοσίευση: 15/3/2017 | Περισσότερα...

Απο μικρα παιδάκια αυτο το φοβερο και τρομερό τραγουδακι που ακούγαμε μικροί και λεει για μια μερα οπου...
Περπατώ – περπατώ εις το δάσος                                όταν ο λύκος δεν είναι εδώ....
...μονο που εκεινη η πολυ παλιά μερα επαναλαμβάνεται χρόνια τώρα και μας εχει σπάσει τα νευρα.Με τη βοήθεια του μικρου Λευτερη φτιάχνουμε μια καινουρια μερα οπου τελικά ο λυκος... ειναι εδω.

Share
Δημοσίευση: 22/6/2015 | Περισσότερα...

Μία εξαιρετική μίνι ταινία του 5ου Λυκείου Αθηνών απο τα Εξάρχεια για το 6ο Πάμε Σινεμά 2013

 

www.pamecinema.net

Share
Δημοσίευση: 2/1/2014 | Περισσότερα...
Το The Low Batsos Project είναι για μας ένα ελεύθερο ταξίδι στις ιδέες και τις σκέψεις μας, χωρίς πυξίδα,χωρίς προλήψεις, χωρίς δεσμεύσεις,χωρίς φόβους...σε κόσμους νεκροζώντανων χωροφυλακισμένων,ευτυχείς δυστυχισμένοι,με τη βοήθεια αποσταγμένων ουσιών,σε καφενεία άλλων αστερισμών,άλλων παραδείσων, γελωτοποιοί,κλόουν κι επικριτές φαύλων    καταστάσεων,μετανάστες από μια χώρα που δεν υπάρχει.
Share
Δημοσίευση: 2/12/2013 | Περισσότερα...

Eίμαστε οι «Μόλις Φύγαμε», μια παρέα φίλων που πρόσφατα ανακάλυψε τη χαρά που προσφέρει μια βόλτα με το ποδήλατο. Και επειδή μας άρεσε και μας αρέσει πολύ αυτή η ασχολία μας, γύρω στις αρχές αυτού του Μάη, όταν δηλαδή κυκλοφόρησε η «Γελαστή Ανηφόρα»,  ανεβήκαμε από Αθήνα - Θεσσαλονίκη με τα ποδήλατα μας.
Share
Δημοσίευση: 9/7/2013 | Περισσότερα...
Ενα κείμενο του Αχιλλέα . Κατιτίς της εποχής. Μια φωτογραφία κάποιων δυναμικών. Από μέσα μου και γύρω μου , όπως λέει και ο ίδιος
Share
Δημοσίευση: 5/7/2013 | Περισσότερα...
Το παρακάτω κομμάτι αφορά την ιστορία ενός παιδιού που κατοικούσε σε ένα μικρό κελί!Η ιστορία ξεκινάει με έναν άγνωστο αφηγητη που εξιστορεί το παρελθόν και τα όνειρα αυτου του προσώπου ώστε να έρθει με τη σειρά του το ίδιο το παιδί και να περιγράψει τις εικόνες που ζεί στο σήμερα.Ώσπου στο τέλος εμφανίζεται μια αλλόκοτη φιγούρα…Κάποιοι λένε πως είναι το είδωλο του παιδιού απο το μέλλον που περιγράφει τις στιγμές του αύριο  και την λαχτάρα του για να αποδρασει απο τη μοίρα που το βρήκε..
Share
Δημοσίευση: 22/3/2013 | Περισσότερα...
01 02