Γ. Αγγελάκας - Ν. Βελιώτης,Λύκοι Live
Ψαρογιώργης / Γ. Χαιρέτης / Γ. Αγγελάκας / Ν. Βελιώτης
Γιάννης Αγγελάκας & Alltogethernow
Γιάννης Αγγελάκας
Γιάννης Αγγελάκας / Νίκος Βελιώτης
Γιάννης Αγγελάκας & οι Επισκέπτες
Γιάννης Αγγελάκας / Νίκος Βελιώτης
Μουσική του Γιώργου Χριστιανάκη για το θεατρικό έργο "Το κύμα" του συγγραφέα Ρον Τζόουνς.
Το έργο παρουσίαζεται αυτόν τον καιρό , απο το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος . Κατεβάστε το δωρεάν , απο την ενότητα free downloads του on-line δισκοπωλείου μας.
Share
Δημοσίευση: 29/1/2013 | Περισσότερα...

Μουσική του Γιάννη Αγγελάκα για το ντοκιμαντέρ της Ελπίδας Σκούφαλου " Ακουσα τον Θεό να κλαίει" . Το ένα είναι διακευή του παραδοσιακού "Μαργιόλα" και το άλλο είναι μουσική του ίδιου. Συμμετέχουν : Χρήστος Χαρμπίλας - Ηλεκτρονικά , Τίτος Καργιωτάκης - Μίξη ήχου και το φωνητικό σχήμα "Διώνη".

Δείτε το βίντεο και κατεβάστε τα δωρεάν!

Share
Δημοσίευση: 21/12/2012 | Περισσότερα...

Η  “ΔΥΜΑ” είναι η πρώτη προσωπική δουλειά του Χρήστου Ροζάκη (τρίχορδο μπουζούκι, φωνή)  σε συνεργασία με τον Σταμάτη Φουσέκη (κόντρα μπάσο) και τον Γιώργο Λιβανό (κρουστά, didgeridoo).

Με βάση τον αυτοσχεδιασμό και την έντονη ρυθμολογία συνθέτουν ένα πρωτότυπο τρίο.  Το παρών ηχογράφημα, αποτελεί  το α΄ μέρος της  “ΔΥΜΑ”.

Share
Δημοσίευση: 8/12/2012 | Περισσότερα...
Κατεβάστε δωρεάν την τρίτη δουλειά της μπάντας του 1993 , που έχει κυκλοφορήσει μόνο σε LP βινυλίου. Δείτε περισσότερα στις "κυκλοφορίες " του σαιτ μας.
Share
Δημοσίευση: 7/7/2012 | Περισσότερα...
Κατεβάστε δωρεάν το νέο άλμπουμ των Νάνων "Five Boxes".
Share
Δημοσίευση: 5/7/2012 | Περισσότερα...

Οι  GHOST   NOTE  PROJECT δημιουργήθηκαν στα τέλη του 2009 , όταν οι Ασκληπιός Ζαμπέτας (κιθάρα) ,  Χρήστος Τσαπράζης (μπάσο) και Γιώργος Τόλιος (τύμπανα)  , μέλη των "Τρυπών" και των "Ξύλινων Σπαθιών" σχηματίζουν τον πυρήνα του συγκροτήματος , ξεκινώντας πρόβες πάνω σε ινστρουμένταλ μουσικές φόρμες .

Σχηματοποιούν τις ιδέες τους  σ’ ένα ύφος που εκφράζεται μέσα από το ροκ , το φάνκ , την ψυχεδέλεια , ενώ κάποιες φορές ακροβατούν ανάμεσα στη τζαζ και το έθνικ παραδοσιακό στοιχείο .

Δείτε περισσότερα και κατεβάστε δωρεάν το αλμπουμ τους , στην ενότητα "Κυκλοφορίες" του σαιτ μας.

Share
Δημοσίευση: 22/6/2012 | Περισσότερα...
Κατεβάστε δωρεάν τον δεύτερο ομότιτλο δίσκο των Lemonostifel .  Δείτε περισσότερα στην ενότητα "κυκλοφορίες" του σαιτ μας!
Share
Δημοσίευση: 29/5/2012 | Περισσότερα...
Το πρώτο άλμπουμ των Θεσσαλονικέων Boomstate που δεν κυκλοφόρησε ποτέ! Ηχογραφήθηκε το 2003 στο στούντιο "Αγροτικόν" του Νίκου Παπάζογλου αλλά και σε άλλες μυστικές τοποθεσίες ! Δωρεάν download στην σελίδα "κυκλοφορίες" του σαιτ μας !
Share
Δημοσίευση: 1/3/2012 | Περισσότερα...
01 02