Γ. Αγγελάκας - Ν. Βελιώτης,Λύκοι Live
Ψαρογιώργης / Γ. Χαιρέτης / Γ. Αγγελάκας / Ν. Βελιώτης
Γιάννης Αγγελάκας & Alltogethernow
Γιάννης Αγγελάκας
Γιάννης Αγγελάκας / Νίκος Βελιώτης
Γιάννης Αγγελάκας & οι Επισκέπτες
Γιάννης Αγγελάκας / Νίκος Βελιώτης
Η μέθοδος είναι παντού η ίδια . Μια μικρή ταινία απο την Αίγυπτο.
Share
Δημοσίευση: 14/2/2013 | Περισσότερα...

Μια νομαδική οικογένεια που ζεί στην έρημο Γκόμπι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα όταν γεννιέται ένα άσπρο πουλάρι καμήλας σε μία δύσκολη γέννα και η μητέρα του το απορρίπτει. Οι επανηλλειμένες προσπάθειες της μεγάλης οικογένειας να κάνουν την μητέρα να το δεχθεί , αποτυγχάνουν. Το πουλάρι απομονώνεται και κλαίει ψάχνοτας για την μητέρα του.
Share
Δημοσίευση: 1/2/2013 | Περισσότερα...
Ταινία μικρού μήκους (5:11) του Σινάν Τσετίν που έμμεσα αναφέρεται στην απαγόρευση της Κουρδικής γλώσσας και μουσικής από το Τουρκικό κράτος, αναπαριστώντας ένα αστείο περιστατικό που αφορά ανάλογη απαγόρευση των Κεμαλιστών για την ... τουρκική μουσική στη δεκαετία του '30. Ονομάζεται "Be Happy. It's an Order." Το περιστατικό διαδραματίζεται στην Ανατολία το 1934.
Share
Δημοσίευση: 1/2/2013 | Περισσότερα...
Μέρες που είναι και χρονια που είναι , δείτε ή ξαναδείτε αυτή τη θαυμάσια ταινία του Τζων Φορντ βασισμένη στο ετσι κι αλλιώς  σπουδαίο μυθιστόρημα του Τζων Στάινμπεκ που μας υπενθυμίζει τους κύκλους που κάνει η ιστορία της ανθρώπινης απληστίας και του αγαπημένου της κοινωνικοοικονομικού συστήματος.
Share
Δημοσίευση: 15/6/2012 | Περισσότερα...
Το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στον Αντρέι Ταρκόφσκι.
Share
Δημοσίευση: 20/10/2011 | Περισσότερα...

Μικρο αφιέρωμα σε ένα μεγάλο Δημιουργό Μύστη Ποιητή Σκηνοθέτη που έζησε δημιούργησε και μαρτύρησε (εκτός απο τα τελευταία 4-5 χρόνια της ζωής του) στην τότε  Σοβιετική Ενωση. Σήμερα βέβαια προσπαθούν μα προσεταιριστούν το φως του έργου του (λίγο άκομψα όπως πάντα) και οι ορθόδοξοι κομμουνιστές και οι ορθόδοξοι χριστιανοί.

Share
Δημοσίευση: 01/10/2011 | Περισσότερα...