Γ. Αγγελάκας - Ν. Βελιώτης,Λύκοι Live
Ψαρογιώργης / Γ. Χαιρέτης / Γ. Αγγελάκας / Ν. Βελιώτης
Γιάννης Αγγελάκας & Alltogethernow
Γιάννης Αγγελάκας
Γιάννης Αγγελάκας / Νίκος Βελιώτης
Γιάννης Αγγελάκας & οι Επισκέπτες
Γιάννης Αγγελάκας / Νίκος Βελιώτης

Νέο album για τους "Πέρα Μπάντα"

Δημοσίευση: 8/5/2017

Σε μία ιδιαίτερα περιποιημένη έκδοση βινυλίου με διπλό εξώφυλλο (ελληνηστί gatefold) και με το cd δωρεάν να περιέχεται στον δίσκο κυκλοφορεί ο νέος (δεύτερος) δίσκος της παρέας των "Πέρα Μπάντα" απο την πόλη του Αγίου Νικολάου της Κρήτης. Εβδομήντα χιλιόμετρα απόσταση απο το Ηράκλειο και απο εκεί πεντακόσια χιλιόμετρα θἀλασσας ως την πρωτεύουσα.

Ζούμε μιά εποχή κρίσης χρηματικής , ιδεολογικής και καλλιτεχνικής  στην διάρκεια της οποίας μεγάλοι σταρς με πωλήσεις μεγάλες , δυσκολεύονται να βρούν μια εταιρία να τους πληρώσει τα δέοντα για να εκδόσουν το επόμενο χιτ , μερικές παρέες απο το πουθενά (μην ξεχνάμε οτι σε μερικά πράγματα Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα) βάζουν το χέρι βαθιά στην τσέπη για να βγάλουν έξω αυτό που κλωτσάει μέσα τους. Και μάλιστα με μεγάλη αξιοπρέπεια όπως σε αυτήν την περίπτωση.

Και αυτή ακριβώς είναι η μεγάλη αξία αυτού , αλλά και άλλων παρόμοιων δίσκων : Η δήλωση ύπαρξης , ταυτότητας , αυτοδιαχείρισης , αξιοπρέπειας και επιμονής.

Αν θέλετε να υπιστηρίξετε την "Πέρα Μπάντα" σε αυτήν την προσπάθεια παραθέτω τους συνδέσμους για επικοινωνία και αγορά του δίσκου :

Για την παραγγελία του δίσκου ή για download:
perabanda.bandcamp.com/releases
Απευθείας αγορά: https://goo.gl/TpeYwB
Facebook ΠΕΡΑ ΜΠΑΝΤΑ: https://goo.gl/6xfPja
κανάλι YouTube ΠΕΡΑ ΜΠΑΝΤΑ: https://goo.gl/8CR0n7

 

Share