Γ. Αγγελάκας - Ν. Βελιώτης,Λύκοι Live
Ψαρογιώργης / Γ. Χαιρέτης / Γ. Αγγελάκας / Ν. Βελιώτης
Γιάννης Αγγελάκας & Alltogethernow
Γιάννης Αγγελάκας
Γιάννης Αγγελάκας / Νίκος Βελιώτης
Γιάννης Αγγελάκας & οι Επισκέπτες
Γιάννης Αγγελάκας / Νίκος Βελιώτης

Σε μιά εποχή κρίσης χρηματικής , ιδεολογικής και καλλιτεχνικής  στην διάρκεια της οποίας μεγάλοι σταρς με πωλήσεις μεγάλες δυσκολεύονται να βρούν μια εταιρία να τους πληρώσει τα δέοντα για να εκδόσουν το επόμενο χιτ , μερικές παρέες απο το πουθενά βάζουν το χέρι βαθιά στην τσέπη για να βγάλουν έξω αυτό που κλωτσάει μέσα τους.

Share
Δημοσίευση: 8/5/2017 | Περισσότερα...
Ακούστε το καινούργιο τραγούδι του Γιάννη Αγγελάκα και των 100º C “Mόνο Από Τη Λύπη Σου” , απο τον καινούριο του δίσκο "Ησυχα Τραγούδια για Ανέμελα Λιβάδια" που θα κυκλοφορήσει αρχές Δεκεμβρίου 2016.
Share
Δημοσίευση: 23/11/2016 | Περισσότερα...
Στις αρχές του Δεκέμβρη κυκλοφορεί το καινούργιο cd  του Γιάννη Αγγελάκα και των 100º C με τίτλο ¨Ησυχα Τραγούδια Για Ανέμελα Λιβάδια” σε μία συσκευασία μαζί με το ομότιτλο βιβλίο του και λίγο αργότερα θα κυκλοφορήσει και σε βινύλιο.
Share
Δημοσίευση: 15/11/2016 | Περισσότερα...


Share
Δημοσίευση: 28/9/2016 | Περισσότερα...
Οι πρώτες ημερομηνίες της περιοδείας  του Γιάννη Αγγελάκα και των 100 C στην Ευρώπη ( Γερμανία , Ισπανία , Ολλανδία και Ελβετία) δημοσιεύτηκαν. Δείτε τις στην σχετική σελίδα του site μας.
Share
Δημοσίευση: 5/9/2016 | Περισσότερα...

H Feelgood σε συνεργασία με την Alltogethernow προχωρούν στην επανατύπωση των δύο παλαιών συλλογών κειμένων του Γιάννη Αγγελάκα “Σάλια Μισόλογα και Τρύπιοι Στίχοι” (πρώτη έκδοση 1988) και “Πως Τολμάς και Νοσταλγείς Τσόγλανε” (πρώτη έκδοση 1999).Το πρώτο βιβλίο θα διατίθεται δεμένο με το καινούργιο live cd  των Γιάννη Αγγελάκα και Νίκου Βελιώτη “ΛΥΚΟΙ ΛΑΙΒ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝ” ...

Share
Δημοσίευση: 22/5/2016 | Περισσότερα...
Πρεμιέρα προβολή του ντοκιμαντέρ:"Ιλισσός / Όλα ήταν αλήθεια κι όλα ήταν ψέμα"
(Συνέντευξη - Ντοκιμαντέρ) 30'
Σε ένα κόσμο, που όλο και τείνει να μοιάσει με τους χειρότερους εφιάλτες μας, ένα ουτοπικό (ή μήπως όχι;) οδοιπορικό στον ποταμό Ιλισσό και τα πέριξ του, αποκαλύπτει μερικές απαντήσεις, στα σύγχρονα διλήμματα. 
Ο στιχουργός και τραγουδιστής των Lost Bodies, Θάνος Κόης μιλάει ως πολίτης αυτού του κόσμου, κατά τη διάρκεια μίας καλοκαιρινής ημέρας και στη γειτονιά όπου μεγάλωσε και έζησε, μέχρι να μεταβεί στη Βραζιλία.
Share
Δημοσίευση: 19/12/2015 | Περισσότερα...
Ενεργοποιήσαμε και νέο κανάλι στο YouTube στο οποίο , εκτός των δίσκων μας , παρουσιάζονται και πολλά βίντεο απο τις συναυλίες με την νέα μπάντα.
Share
Δημοσίευση: 16/12/2015 | Περισσότερα...
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10