Τίτλος: Rempetiki Taverna Αποστολή από: nahna στις Ιανουάριος 09, 2007, 12:20:01 Edw to kalo fai!
Edw ki i kali mousiki! Akouw paraggeleies! Τίτλος: Απ: Rempetiki Taverna Αποστολή από: μιχαλης στις Ιανουάριος 09, 2007, 12:43:52 Το Μινορε της Αυγης απο την Τετραδα και μια μυαλα τηγανητα , παρακαλω. Τίτλος: Απ: Rempetiki Taverna Αποστολή από: nahna στις Ιανουάριος 09, 2007, 12:50:18 Ξύπνα, μικρό μου, κι άκουσε κάποιο μινόρε της αυγής, για σένανε είναι γραμμένο από το κλάμα κάποιας ψυχής. Το παραθύρι σου άνοιξε ρίξε μου μιά γλυκιά ματιά Κι ας σβήσω πία τότε, μικρό μου, μπροστά στο σπίτι σου σε μια γωνιά. :violin: me sigxwreis mixali alla san kainourgia taverna pou eimaste serviroume pros to paron mono giro kai kempap sikime kai kamia seftalia mesa mesa! :gyros: parakalw tous kirious kirious moderatores na mou vroun ena smillie me mpouzouki ki ena me ntefi na simplirwsw tin orxistra mou kai gia ton mixali ena me tiganita miala min ton afisoume kai nistiko kai kakologisei to magazi! :puk: Τίτλος: Απ: Rempetiki Taverna Αποστολή από: μιχαλης στις Ιανουάριος 09, 2007, 12:56:51 Τι εκτελεση !!! Μια κεμπαπ τοτε πολυ πολυ καυτερη . Και μην ανησυχεις για τη φημη σου . Στο βαθος ειμαι καλος ανθρωπος . Τίτλος: Απ: Rempetiki Taverna Αποστολή από: nahna στις Ιανουάριος 09, 2007, 12:58:58 eeeeeeeftaseeeeeeee!
mmmmmm enas kalos an8rwpos me talento sto na tromazei! an exeis kai kali fwni 8a se valw prwto onoma stin taverna! Τίτλος: Απ: Rempetiki Taverna Αποστολή από: μιχαλης στις Ιανουάριος 09, 2007, 01:03:22 :D :D :D Μη δινεις σημασια στο ταλεντο μου . :D :D :D Θαχει πολυ πλακα ! :D :D :D Τίτλος: Απ: Rempetiki Taverna Αποστολή από: nahna στις Ιανουάριος 09, 2007, 01:06:08 ela ela kleinoume gi apopse
den exei pelateia simera... se kernaw mia mpira kai ipno ante kalinixta kai perastika mas! Cheers! :drunk: Τίτλος: Απ: Rempetiki Taverna Αποστολή από: μιχαλης στις Ιανουάριος 09, 2007, 01:09:42 :cheers: Ονειρα γλυκα . :) :) :) Τίτλος: ZHTOUNTAI... Αποστολή από: nahna στις Φεβρουάριος 08, 2007, 06:26:41 Zitountai gia Rempetiki Taverna:
-Epikefalis Mageiras me peira pou na min exei pote apoli8ei apo proigoumena estiatoria e3aitias proklisis trofikis dilitiriasis pelatwn, i e3aitias proklisis pirkagias kai kata protimisi na onomazetai mixalis -Pelates(!!!!!!!) :gyros: Τίτλος: Απ: Rempetiki Taverna Αποστολή από: Όξινη_Βροχή στις Φεβρουάριος 11, 2007, 12:44:42 Οι πελάτες βρίσκονται εύκολα, η εύρεση μάγειρα είναι το πρόβλημα! Πάντως, καλού κακού απομνημονεύστε το παρακάτω νούμερο: 210-7793777
Τίτλος: Απ: Rempetiki Taverna Αποστολή από: dreamland στις Μάρτιος 10, 2007, 12:36:27 εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε καπελα που εισαι?θα πιουμε τιποτα αποψε?
Τίτλος: Απ: Rempetiki Taverna Αποστολή από: το tripio μπεντίρ στις Μάρτιος 10, 2007, 12:43:10 Βαλε εσυ τα ποτα γιατι εγώ ξέμεινα!!!
Τίτλος: Απ: Rempetiki Taverna Αποστολή από: dreamland στις Μάρτιος 10, 2007, 12:46:06 ρακι ή κατι αλλο?
Τίτλος: Απ: Rempetiki Taverna Αποστολή από: το tripio μπεντίρ στις Μάρτιος 10, 2007, 12:52:19 Κανα κρασάκι
Τίτλος: Απ: Rempetiki Taverna Αποστολή από: dreamland στις Μάρτιος 10, 2007, 12:55:24 κατι θα κανουμε
Τίτλος: Απ: Rempetiki Taverna Αποστολή από: το tripio μπεντίρ στις Μάρτιος 10, 2007, 01:11:52 Θα 'ρθει καιρός που θα σπάσω την πόρτα...
Θα 'ρθει καιρός που θα σπάσω την πόρτα κι η καρδιά μου στο φως θα χιμήξει θα φύγω μακριά θα πετάξω ψηλά θα πετάω σε ασύλληπτα ύψη και τότε πια δε μπορεί αυτή η φτηνή, αυτή η χλωμή, η τιποτένια μου θλίψη θα μείνει ορφανή θα γυρνάει σα τρελή, θα ζητάει να με βρει και δε θα με βρίσκει κι ούτε πρόκειται ελπίζω ποτέ να μου λείψει δεν πρόκειται ελπίζω ποτέ να μου λείψει. γεια μας ε!! ;) Τίτλος: Απ: Rempetiki Taverna Αποστολή από: dreamland στις Μάρτιος 10, 2007, 01:19:06 στην υγεια μας λοιπον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τίτλος: Απ: Rempetiki Taverna Αποστολή από: το tripio μπεντίρ στις Μάρτιος 10, 2007, 01:42:38 Θα βάλεις τίποτα,στεγνώσαμε!!!!Πφφφφ!
Τίτλος: Απ: Rempetiki Taverna Αποστολή από: dreamland στις Μάρτιος 10, 2007, 02:07:14 ουζακι?????????????????????
Τίτλος: Απ: Rempetiki Taverna Αποστολή από: το tripio μπεντίρ στις Μάρτιος 10, 2007, 03:08:04 Τελικά ευρέθη ολίγην ρακή ικανή να ικανοποιήσει τες βραδυνές μας επιθυμίες για ολίγην αλκοόλην ακόμα,εις υγείαν σύντροφοι!
Τίτλος: Απ: Rempetiki Taverna Αποστολή από: Ο_Χα{ρου}μενος στις Μάρτιος 10, 2007, 03:12:37 οχουυυυ τοχει καψει η δεσποινις λαμια.... η συμπαθεστατη γιαγιακα τι κανει??
Τίτλος: Απ: Rempetiki Taverna Αποστολή από: το tripio μπεντίρ στις Μάρτιος 10, 2007, 03:22:11 Μια χαρούλα,μια χαρούλα!Σας περιμένει όλους κάτω!
Τίτλος: Απ: Rempetiki Taverna Αποστολή από: nahna στις Μάρτιος 10, 2007, 02:20:17 simpa8ate me
pou den imoun edw na sas servirw to ex8esino vradi. ki oute krasi oute ouzaki ipirxe na filepsw? me raki ti vgalate? eimai aparadekti! ORXISTRA! pai3e ena tragoudi afierwmeno sti ginaikoparea! (min tis xasoume ki apo pelatisses! tetoia eklekti pelateia de mas erxetai sixna!) Τίτλος: Απ: Rempetiki Taverna Αποστολή από: nahna στις Μάρτιος 10, 2007, 02:23:07 Απόψε κάνεις μπάμ! Δίς
σε βλέπουν και φρενάρουνε και σταματούν τα τραμ Στολίστηκες κυρά μου στη πένα στο καντίνι να ζήσει κι ο λεβέντης ο λεβέντης που σε ντύνει απόooooψε κάνεις μπαμ! Ξαπλώσου στο ταξί Δίς και πάμε να γλεντήσουμε σε φίνο μαγαζί Απόψε στου Τσιτσάνη πω πω τι έχει να γίνει κι άν κάνεις πως χορεύεις ποτήρι δεν θα μείνει απόoooψε κάνεις μπαμ! Αμάν και τι 'σαι 'σύ Δίς για χάρη σου σταθήκανε οι άντρες προσοχή Απόψε σε γλεντάω κι ο κόσμος πάει να σκάσει κοντεύει απ' τη ζήλεια να τους φύγει το καφάσι απόoooψε κάνεις μπαμ! Cheers! ;)
alltogethernow | Powered by SMF 1.0.10.
© 2006, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. |