|
calega
Μη μέλος
|
εμένα μου αρέσουν πολύ πάντως κι απ'αυτό ταφτί!
μμμεφτιάξτε το δε μεαρέσει ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ..
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
Ατάκτως διακοπτόμενος αστρολάβος
|
Δεν μπορούμε... άσε που κάτι θα θέλει να πει ο καλλιτέχνης....
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
Αχούμπα χούμπα μπαν ντουνγκ νταγκ κελλλελλετονγκ.... 
|
|
|
|
|
Ο_Χα{ρου}μενος
|
ρε...ουτε εγω τα βλεπωωωωωωωωωωωωωωω παντως εμαθα και κατι σημερα το κοκκινο κρασι βγαινε με τσιπουρο αλλα ποιος βλακας θα χισει το κρασι και θα σπαταλησει και τσιπουρο για να το καθαρισει?  
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
calega
Μη μέλος
|
ωωωπάλιχάνω το νόηματουκαλλιτέχνη δοξασοικύριεδοξασοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι   και τι σοι γλομ είσασθε; μα δεν κατανοω  ε δεν είπες θα βγάλεις ΄φωτ και από τ'αλλο αυτί; εΚΙΑΠΟΔΩΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ(μ'εφαγες  ) μπαλόνι τι πάει να πει ο καλλιτέχνης;; καλλιτέχνης θα πει.........  καθυστερημένο μήνυμα ΟΧΙ ΠΙΝΕ ΑΣΠΡΟ
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
|
|
|
|
Καλλιτέχνης θα πει Χαρούπης. Οι υπόλοιποι είναι ταπεινοί υπηρέτες του... (προσκυνάω)
Γλομ στη φάση που είναι τώρα σημαίνει πως δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα εκτός από να σβήνουμε μηνύματα και να αλλάζουμε τα νέα που έχει πιο πάνω... εγώ ήθελα ν'αλλάζω χρώματα ρε γαμώτο....
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
|
Ο_Χα{ρου}μενος
|
θελω ενα για το λαιμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μπαλονι φανταζεσαι να αλλαζουε τα χρωματα οταν λειπει η αντουαν?? και καμια φορα να ξεχασουμε να τα επαναφερουμε???
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
|
Ναι στα όνοματα ήθελα  Αλλά δεν ξέρει ο οτν να το φτιάξει κι έχει και πολλές δουλειές τώρα, που να το ψάχνει....
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
|
|