Σελίδες: 1 [2] 3 4 ... 6
|
 |
|
Αποστολέας
|
Συζήτηση: ΘΡΗΣΚΕΙΑ -ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ-ΚΟΥΣΟΜΠΟΛΙΟ (Ανάγνωση 2336 φορές)
|
Ο_Χα{ρου}μενος
|
παντως θα προτιμουσα εναν θεο με αδυναμιες...
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
μιχαλης
Μη μέλος
|
Δε θατανε θεος Κωνσταντινε .
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
Ο_Χα{ρου}μενος
|
Πιστεύω σε μια χημική ένωση Πατέρα Παντοκράτορα Πιστεύω σε μια ηλεκτρική εκκένωση ¶γιο Πνεύμα Πιστεύω σ' έναν Γιο Μονογενή που βγήκε από το σπέρμα Πιστεύω σε μια φυσική εξέλιξη Μητέρα Αειπαρθένα Πιστεύω σε μιαν Εκκλησία διακόπτρια του φωτός Και σε δώδεκα Απόστολους του Έρωτα Πιστεύω σ' ένα Εσταυρωμένο Δέντρο και σε μιαν αρχική ουσία Π Πιστεύω σ' έναν άγνωστο παράγοντα Που γεννάει την περιέργεια πιστεύω σ' ένα πονηρό και σ' ένα αθώο πνεύμα Πιστεύω σε μιαν ωραία γυναίκα Που θα με κάνει ευτυχισμένο Πιστεύω στη μεγάλη δύναμη της φαντασίας Που μπορεί στην κόλαση να δει έναν παράδεισο Στο καθετί που βλέπω που ακούω που μαντεύω που αγαπώ Πιστεύω Πιστεύω σ' έναν άνθρωπο αποφυλακισμένο Απ' τα δεσμά της σκέψης του του φόβου του το αυγό ¶γιος ελεύθερος στον Αιώνα τον ¶παντα.
οι αρχαιοι ελληνες θεοι ειχαν αδυναμιες ανθρωπινες..
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
Ο_Χα{ρου}μενος
|
μαλλον...
ΠΙΣΤΕΥΩ Σ΄ ΕΝΑ ΘΕΟ, ΑΚΡΙΤΑ, ΔΙΓΕΝΗ, ΣΤΡΑΤΕΥΟΜΕΝΟ, ΠΑΣΧΟΝΤΑ, ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟ, ΟΧΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΣΤ΄ ΑΚΡΟΤΑΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΣ, ΤΙΣ ΟΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΟΡΑΤΕΣ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤ΄ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ, ΕΦΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΡΙΝΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΥΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΛΥΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΑΓΡΥΠΝΟ ΒΑΡΥΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΑΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΛΗ· ΤΗ ΖΩΟΔΟΧΑ ΠΗΓΗ ΦΥΤΩΝ, ΖΩΩΝ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟ ΧΩΜΑΤΕΝΙΟ ΑΛΩΝΙ, ΟΠΟΥ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΑΚΡΙΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.
"ΒΟΗΘΕΙΑ!" ΚΡΑΖΕΙΣ, ΚΥΡΙΕ. "ΒΟΗΘΕΙΑ!" ΚΡΑΖΕΙΣ, ΚΥΡΙΕ, ΚΙ ΑΚΟΥΩ.
ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΚΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΚΙ ΟΙ ΡΑΤΣΕΣ ΟΛΕΣ, ΚΙ ΟΛΗ Η ΓΗΣ, ΑΚΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΟΜΟ, ΜΕ ΧΑΡΑ, ΤΗΝ ΚΡΑΥΓΗ ΣΟΥ.
ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΣΟΙ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΧΥΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΛΥΤΡΩΣΟΥΝ, ΚΥΡΙΕ, ΚΑΙ ΛΕΝ: "ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΥ ΜΟΝΑΧΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ."
ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΣΟΙ ΣΕ ΛΥΤΡΩΣΑΝ, ΣΜΙΓΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΚΥΡΙΕ, ΚΑΙ ΛΕΝ: "ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ."
ΚΑΙ ΤΡΙΣΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΣΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ, ΚΑΙ ΔΕ ΛΥΓΟΥΝ, ΑΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΜΕΓΑ, ΕΞΑΙΣΙΟ, ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ:
ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
kaki
Μέλος (αρσ. της λέξης "μέλι")
Αποσυνδεδεμένος
|
χαμένε, είσαι πολύ καλός. σε πάω
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
Ατάκτως διακοπτόμενος αστρολάβος
|
O Μαρξ με κουράζει... οι αρχαίοι έλληνες επίσης (στη σημερινή τη φάση)... προτιμώ να τα βλέπω πιο απλά... κατασκευάζουμε θεούς όπως γουστάρουμε και δεν τρέχει τίποτα μ'αυτό... σε πολλούς ανθρώπους κάνει καλό, σε κανέναν δε θα έκανε κακό αν δεν υπήρχε ο έλεγχος, το παιχνίδι εξουσίας και η πλύση εγκεφάλου, που είναι σχεδόν στάνταρ στη σημερινή εποχή... επιχείρηση όλα, επιχείρηση κι η θρησκεία κι η φιλοσοφία... Μαρξ, Χριστός, Αρχαίοι φιλόσοφοι, όλα γίνονται σκατά όταν αντί για μαθήματα γίνονται ευαγγέλια... δεν πιστεύω σε τίποτα αλλά μαθαίνω από όλα...
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
Αχούμπα χούμπα μπαν ντουνγκ νταγκ κελλλελλετονγκ.... 
|
|
|
Ο_Χα{ρου}μενος
|
ειναι καλυτερα να μαθαινεις παρα να παπαγαλιζεις
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
Όξινη_Βροχή
|
Χαμένε, η ύπαρξη του Χριστού ,ιστορικά τουλάχιστον, δεν αμφισβητείται. Η θεική του φύση είναι αμφισβητήσιμη.
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
Θα χαραμίσω τη ζωή μου περιμένοντας να 'ναι πολύ αργά για να τη διορθώσω και στα ρουθούνια τ'ουρανού θα μπω ουρλιάζοντας τη μύτη του πριν ξεψυχήσω να ματώσω..
|
|
|
Ο_Χα{ρου}μενος
|
αποδειξε το μου με ιστορικα σοιχεια...ναι δεν λεω...μπορει να υπηρχε ενας τυπος στην τζερουσαλιμ που να λεγοταν τζησους
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
ddr89
|
Ιησού τον λέγανε, jesus είναι ο άλος ο superstar από Αμέρικα.Καλά εάν δεν δέχεσε την ιστορικότητα του Χριστού φοράς ποιό μεγάλες παροπήδες από τους παπάδες.Ψάξε και λήγο την ιστορία δεν θα πάθεις τίποτα κακό΄΄Ισως τα πράγματα δεν είναι τόσο ασπρόμαυρα όπως σε βολεύει να τα βλέπεις.Ίσως το να πηστεύεις στον Θεό δεν σημένειι ότι είσαι και βλάκας...ίσως.
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
Ατάκτως διακοπτόμενος αστρολάβος
|
Νομίζω πώς αυτή η συζήτηση θα έπρεπε να μεταφερθεί στο αίθριο φιλονικίας... Πάντως ο Χριστός Ιησούς Jesus σίγουρα υπάρχει, έχει και σελίδα στο myspace: http://www.myspace.com/845862Ειρήνη υμιν... 
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 10, 2006, 08:48:13 από Μπαλόνι(Ο) »
|
Καταγεγραμμένος
|
Αχούμπα χούμπα μπαν ντουνγκ νταγκ κελλλελλετονγκ.... 
|
|
|
Ζάλμοξις
|
Τι μπάχαλο είν' αυτό!
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
Ο_Χα{ρου}μενος
|
δοσε μ πηγες να διαβασω για την υπαρξη του....ξεκιναω στην βαση οτι δεν υπηρχε αποδειξε μου το αντιθετο... δεν ημουν κατηγορηματικος...
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
Όξινη_Βροχή
|
Χαμένε, οι κυριότερες μαρτυρίες για την ύπαρξη του Ιησου ,που έχουν διασταυρωθέι από τους σύγχρονους ιστορικούς, έχουν γραφθτεί απο τους εξης γνωστους ιστορικους της εποχης: Φλάβιος Ιωσηπoς,Thallus , Mara Bar Saraplon, Cornelius Takitus, Γαιος Σουητωνιος, Πλινιος ο νεοτερος. Μπορούμε να αμφισβητήσουμε τη θεικη του φύση, αλλά όχι την υπαρξη του.
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
Θα χαραμίσω τη ζωή μου περιμένοντας να 'ναι πολύ αργά για να τη διορθώσω και στα ρουθούνια τ'ουρανού θα μπω ουρλιάζοντας τη μύτη του πριν ξεψυχήσω να ματώσω..
|
|
|
Όξινη_Βροχή
|
Και αν θες να διαβασεις, μπορεις να ανατρεξεις στα εργα τους. Ενδεικτικα σου αναφερω την 'Ιουδαικη Αρχαιολογια" του Φλαβιου Ιώσηπου και τα "Annales"(τα χρονικα) του Κρνήλιου Τάκιτου.
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
|
Σελίδες: 1 [2] 3 4 ... 6
|
|
|
 |