|
Vicious burger
Μέλος (αρσ. της λέξης "μέλι")
Αποσυνδεδεμένος
Stolichnaya
|
No, no Λαμία......Παρεξήγησις!!!! Για την Αθήνα πρόκειται..... Το Κύτταρο είναι ένα.... "club" να το πω;;; Τέλος πάντών μια μουσική σκηνή με "βαριά" ιστορία, η οποία είχε κλείσει για κάποιο διάστημα και άνοιξε πρόσφατα...!!!! Ε, και έχει μπει δυναμικά με πολύ καλά λάϊβ μεταξύ των οποίων είναι κι αυτό στις 2/11....Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι θα το κρατήσει το πρόγραμμα στους ίδιους ρυθμους.......... Μην ακούω τώρα ότι στη Θεσ/νικη δεν έχει τίποτις;;;;; Απ'ότι ξέρω έχετε το φεστ τραγουδιού εκείνες τις μέρες.....Χάνονται τέτοια σόου? ? ? ?  Εντάξει κόβω την πλάκα.....Έχετε κι εσείς τα δίκια σας...Τα παράπονά σας πάντως στον κύριο κύριο Σαββόπουλο, ο οποίος εγκατέλειψε την αγαπητή συμπρωτεύουσσα και πήγε κι άνοιξε το ΚΥΤΤΑΡΟ στην Αθήνα!!!!
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
I am a mess
|
|
|
|
Vicious burger
Αποσυνδεδεμένος
Stolichnaya
|
Πίστεψέ με....καταννοώ απόλυτα την κατάσταση..γιατί κι εγώ σε επαρχία έχω μεγαλώσει και έχω σιχτιρίσει πολλές φορές την Αθήνα για κάτι τέτοια...... Αλλά ώρες ώρες που το ξανασκέφτομαι λέω...Τί μου φταίει κι η κακομοίρα η Αθήνα;;; αφού πήγαν και στουμπώθηκαν εκεί πέρα 3,5 εκατομμύρια άνθρωποι.....καλώς ή κακώς ορισμένα πράγματα είναι αναπόφευκτα......  Τώρα όμως που ήρθα εδώ ΉΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ!!!! Θα πάρω το αίμα μου πίσω.........χεξ!!! 
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 23, 2007, 03:45:45 από Vicious burger »
|
Καταγεγραμμένος
|
I am a mess
|
|
|
Ζάλμοξις
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 24, 2007, 03:25:23 από Ζάλμοξις »
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
Vicious burger
Αποσυνδεδεμένος
Stolichnaya
|
Ζητώ χίλια συγνώμη για την τροποποίηση.....αλλά τώρα μιλάς σωστά.... 
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
I am a mess
|
|
|
|
|
Vicious burger
Αποσυνδεδεμένος
Stolichnaya
|
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
I am a mess
|
|
|
raindrops
|
\ μου λείψατε 
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
πάμε να φύγουμε από'δω,να πάμε σε άλλα μέρη,πάμε να φύγουμε από'δω,όλα όσα ζήσαμε ως εδώ θέλω να γίνουν παρελθόν σ'ένα λεπτό
|
|
|
newton
|
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
ποιοι χάρτες σου ζεστάνανε ξανά το μυαλό...
|
|
|
newton
|
άντε και καλή .....χειμερινή ώρα 
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
ποιοι χάρτες σου ζεστάνανε ξανά το μυαλό...
|
|
|
|