Αποστολέας
|
Συζήτηση: Agapimenoi Stixoi apo tragoudia,poiimata,peza (Ανάγνωση 32607 φορές)
|
newton
|
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
ποιοι χάρτες σου ζεστάνανε ξανά το μυαλό...
|
|
|
raindrops
|
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
όσο περισσότερο γνώριζα τους ανθρώπους,τόσο περισσότερο αγαπούσα τον σκύλο μου...
|
|
|
newton
|
δικαιολογίες... εν τω μεταξύ στο :.www.sarantakos.com δεν βρήκα τπτ!!! θα πρέπει να ψάχνω ώρες.......... 
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
raindrops
|
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
όσο περισσότερο γνώριζα τους ανθρώπους,τόσο περισσότερο αγαπούσα τον σκύλο μου...
|
|
|
newton
|
ase pou den ishuoun pleon ta skinika!!!!!
τι εννοείς?
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
raindrops
|
de diavases parakatw?...den exei tin idia axia to vivlio kai to cd(gia vilulio de suzitame) pou eixe palia..exei psuhranei i fasi!..
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
newton
|
έχει χάρη που είμαι σε φάση διακοπών...διαφορετικά θα σε είχε πάρει και θα σε είχε σηκώσει..........  αμάν....τα ισοπεδώνεται όλα.....χωρίς λόγο!!μάλλον χωρίς αντίλογο....... 
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
raindrops
|
συ είπας!..ase pou deneimaste,oi sun8ikes einai!....emeis den exoume parel8on gia na xeroume poso simadika einai i den einai..ala eisai se diakopes,eipame!
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
raindrops
|
ti mlkies leei o an8rwpos vardiatika!xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa..newton pws pernas ekei pou eisai? 
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
newton
|
μα αφού δεν το χετε δει(βινύλιο, βιβλίο) είναι ανάγκη να το ....καταρρακώνεται,απομυθοποιείται και έτσι με τη μία να το πετάτε στα άχρηστα ή ακόμα χειρότερα στην............πυρά!! απαράδεκτο! 
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
newton
|
ti mlkies leei o an8rwpos vardiatika!xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa..newton pws pernas ekei pou eisai?  μπα...δεν την παλεύω άλλο εδώ!θα πάω κρήτη να αλλάξω παραστάσεις για κανένα μήνα........  εσύ?
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
raindrops
|
lamia akomi?..egw den xerw pou kai pote 8a paw..alla elpizw oti kapote 8a fugw!
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
newton
|
κάποτε....σε κανέναν χρόνο δηλαδή?........ 
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
raindrops
|
egw gia ton epomeno mina elpizw.. 
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
newton
|
ποιον? το Σεπτέμβριο? μα έχεις μαθήματα!! 
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
|
 |