|
Ο_Χα{ρου}μενος
|
απο τα πιο γαματα σαιτ που εχω δει....μετραει
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
|
nahna
|
Exw diavasei to vivlio pou evgale. Exei oles tis fwtos kai grammeni apo katw tin istoria tou ka8e stencil. H pio sigklonistiki itan gia ekeino panw sto toixos pou xtizoun oi Israilinoi. An to vreite diavaste tin.
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
ri3te tis kardies sas sta skilia, ekei einai asfalesteres para me tous an8rwpous...
|
|
|
nahna
|
Re gmt @%$@#@  pws eisagetai eikona edw?
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
ri3te tis kardies sas sta skilia, ekei einai asfalesteres para me tous an8rwpous...
|
|
|
Ατάκτως διακοπτόμενος αστρολάβος
|
(img) το λινκ (/img) με [ ] , όχι παρενθέσεις... αλλά του banksy δεν μπαίνουν (απ'το σάιτ τουλάχιστον) γιατί δεν αφήνει να κάνεις απεύθειας λινκ... δεν μπορείς πάντως να ανεβάσεις εικόνα απ'το σκληρό σου απευθείας, πρέπει να υπάρχει κι αλλού...
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΜΟΝΤΕΡΕΗΤΟΡ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΖΗΛΕΥΩ ΤΗΝ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
Αχούμπα χούμπα μπαν ντουνγκ νταγκ κελλλελλετονγκ.... 
|
|
|
|
Πάρε και παράδειγμα: (img)http://www.thespiderawards.com/AwardsPass/WINNERS-NOMINEES/AM_abstract/images/filthy-bush.jpg(/img) Aν αντικαταστήσεις τις παρενθέσεις με αγκύλες, δίνει:  Απλά πάρε το λινκ, επέλεξε το και πάτα το εικονίδιο "εισαγωγή εικόνας" πιο πάνω... Ελπίζω να βοήθησα... ΜΠΑΛΟΝΙ ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΜΟΝΤΕΡΕΗΤΟΡ ΤΩΡΑ
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
nahna
|
LOLOLOLOL toulaxisto to paradexesai heh well, einai i eikona:  H levanta pou anagrafetai leei: "West Bank, Palestine 2005. The security barrier separating the occupied territories from Israel is over 450 miles long and 38ft high. It was deemed illegal by the International Court of Justice but construction by the Israeli government continues." Sto vivlio pou elega egrafe episeis (ap'osa 8imamai sto peripou, itane kai st'agglika): Dialogos meta3i tou kallitexni, tourista apo ti Bretania, ki enos geronta palaistiniou: "Kanate to toixos na fainetai poli omorfo" "Exfaristoume, xairomaste pou sas aresei" "Sviste to! Misoume afto to toixos..."
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
Ο_Χα{ρου}μενος
|
φοβερος καλιτεχνης...σημερα χαζευα με τις ωρες τα εργα του....μπαλονι ουτε με φαιερφοξ γινεται αυτο που λες???
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
|
Ω ναι γίνεται... μαλακία πληροφορία σας έδωσα... τι έπινα πάλι;;;  Για να δοκιμάσω κιόλας:  Γίνεται!!!!  Την άλλη φορά ήμουνα σ'ένα νετ-καφέ και δε μου'δινε το λινκ....
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
|
Αυτό είναι απ'τα αγαπημένα μου:  Καληνύχτα μου, καληνύχτα επισκέπτη....
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
Ζάλμοξις
|
εγώ δεν μπορώ να τα δω
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|