Σελίδες: [1] 2
|
 |
|
Αποστολέας
|
Συζήτηση: Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. (Ανάγνωση 719 φορές)
|
AERIKO
|
ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ.ΣΥΝΓΧΑΙΡΩ ΤΗΝ ΑΛΛ ΤΟΥΓΚΕΔΕΡ ΝΑΟΥ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε.ΘΑ ΣΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΩ
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
ΜΕΘΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΠΟΤ ΔΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΒΥΝΑΜΕ ΜΙΑ,ΜΙΑ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ.Ε,ΕΤΣΙ ΓΛΥΚΑ ΟΠΩΣ ΞΥΠΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ
|
|
|
Ο_Χα{ρου}μενος
|
χμμμμ....εχω μια καλη ιστορια για δαυτον....πολυ γελιο....
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
Κομον(δινω)
|
Όταν δεν βαριέσαι πέστην να γελάσουμε και εμείς με τα χάλια του!!! 
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
Ο_Χα{ρου}μενος
|
πηγαινα που λετε αγαπητα μου παιδια με την λαμπρινη στο φραγμα του μαραθωνα (που εχει μια πανακριβη αλλα με πανεμορφη θεα καφετερια)για καφε...σαββατο απογευματακι.... οποτεβλεπω μπροστα μου ενα τζιπ με φιμε τζαμια παρκαρισμενο και δυο τυπους με μηχανακια στην μεση εναν καραφλο με ποδηλατο και απο πισω του αλλα τρια μηχανακια...οπα λεω αυτα ειναι!!!ο γιωργακης γυμναζεται!!!ε ειπαμε κατι καφριλες με την λαμ[πρινη,γελασαμε.... την δευτερα ειχαμε συνελευση...παω και λεω σε ενα φιλαρακι πασπιτι αυτο κιαυτο... -ελα ρε μου λεει!!!εσυ ματιαξες τον προεδρο?  -εγω???γιατι τι εγινε??? -εσπασε το χερι του!!!
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ
|
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
Να αδειάζω.Να ξεχνιέμαι.Να τραγουδάω με το σώμα.Για να νιώθω ζωντανός.
|
|
|
newton
|
χαμένε είσαι απίστευτος.....
εγώ έχω ένα άλλο(ψιλομαλακία είναι,άλλα είχα σκάσει στα γέλια σε στιγμή όπου όλοι οι άλλοι ήταν σοβαροί...)
είχε βγάλει λόγο εδώ κοντά και κάτι έλεγε για τα ρύζια της ανθήλης(=προάστιο της λαμίας) και προσπάθούσε να το συνδέσει με τα κουνούπια της περιοχής... οποτε λέει(προς τον συγκεντρωμένο λαό αγροτών και γερόντων)κατι περί ασθενειών,που μεταφέρουν τα κουνούπια στον άνθρωπο φέρνοντας ως παράδειγμα την.....μαλάρια(με απίστευτη αμερικανόφερτη προφορά)
δεν μπορούσε να πει ..ελονοσία?μάλλον δεν ήξερε την λέξη...
η φάση είναι ότι ένας παππούς δίπλα μου ανταπαντά...:ποια μουλάρια ορε?μας βρίζ τώρα...
ε,εκεί είχα πέσει κάτω στο χώμα και χτυπιόμουν!!!
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
ποιοι χάρτες σου ζεστάνανε ξανά το μυαλό...
|
|
|
Ο_Χα{ρου}μενος
|
τον ειχα πετυχει και στην βουλη των εφηβων...
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
AERIKO
|
πηγαινα που λετε αγαπητα μου παιδια με την λαμπρινη στο φραγμα του μαραθωνα (που εχει μια πανακριβη αλλα με πανεμορφη θεα καφετερια)για καφε...σαββατο απογευματακι.... οποτεβλεπω μπροστα μου ενα τζιπ με φιμε τζαμια παρκαρισμενο και δυο τυπους με μηχανακια στην μεση εναν καραφλο με ποδηλατο και απο πισω του αλλα τρια μηχανακια...οπα λεω αυτα ειναι!!!ο γιωργακης γυμναζεται!!!ε ειπαμε κατι καφριλες με την λαμ[πρινη,γελασαμε.... την δευτερα ειχαμε συνελευση...παω και λεω σε ενα φιλαρακι πασπιτι αυτο κιαυτο... -ελα ρε μου λεει!!!εσυ ματιαξες τον προεδρο?  -εγω???γιατι τι εγινε??? -εσπασε το χερι του!!! ΑΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΚΛΑΙΜΕ ΝΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ,ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
ΜΕΘΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΠΟΤ ΔΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΒΥΝΑΜΕ ΜΙΑ,ΜΙΑ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ.Ε,ΕΤΣΙ ΓΛΥΚΑ ΟΠΩΣ ΞΥΠΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ
|
|
|
|
AERIKO
|
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΧΑΜΕΝΕ ΑΥΟ ΚΛΑΜΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
AERIKO
|
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ.ΟΙ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΙ ΞΑΓΡΥΠΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
Ο_Χα{ρου}μενος
|
το μελλον του δεν ειναι ο σοσιαλισμος ειναι του ταξιαρχου ο κωλος ο σφιχτος
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
|
|
AERIKO
|
ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ?
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
|
Σελίδες: [1] 2
|
|
|
 |