Σελίδες: [1]
|
 |
|
Αποστολέας
|
Συζήτηση: ox aman! (Ανάγνωση 477 φορές)
|
anma
Μέλος (αρσ. της λέξης "μέλι")
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
ox aman!
« στις: Μάρτιος 29, 2007, 08:26:44 » |
|
Gelate eseis alla ax monaxa na xerate pos ponaei otan den exeis thn sosth thn feta, na thn kaneis mpougiournti, kai otan prospatheis na mpaseis 3 kila metaxa kai 3 litra raki, kai poso exeretika malakas noitheis otan kolas autokolitaki pou leei "i love greece" kai den ntrepese kan (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) sth surtariera. Bebaia meta pas to ellhniko proxeneio na bgaleis kainourgeio diabatireio kai thumase xafnika gia pio logo efiges. Kai to Cheddar kalo einai....
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
Ατάκτως διακοπτόμενος αστρολάβος
|
 |
Απ: ox aman!
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 29, 2007, 09:21:14 » |
|
Τυριά, τυριά, μεγάλη εφεύρεση!!!! Προσωπικά τη φέτα την έχω βαρεθεί, το μεταξά και τη ρακή όχι, το άι λαβ γκρις στ'αρχίδια μου γενικά, δεν έγινε και τίποτα, το τσένταρ δε μου πολυλέει αλλά καλύτερο από φέτα της κακιάς ώρας, και πες ρε κοπέλα μου τι σου λείπει να σου στείλουμε!!!  Έχω κεφαλοτύρι πρώτο, Ανωγειανό!!! 
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
Αχούμπα χούμπα μπαν ντουνγκ νταγκ κελλλελλετονγκ.... 
|
|
|
μιχαλης
Μη μέλος
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 29, 2007, 09:36:18 » |
|
Gelate eseis alla ax monaxa na xerate pos ponaei otan den exeis thn sosth thn feta, na thn kaneis mpougiournti, kai otan prospatheis na mpaseis 3 kila metaxa kai 3 litra raki, kai poso exeretika malakas noitheis otan kolas autokolitaki pou leei "i love greece" kai den ntrepese kan (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) sth surtariera. Bebaia meta pas to ellhniko proxeneio na bgaleis kainourgeio diabatireio kai thumase xafnika gia pio logo efiges. Kai to Cheddar kalo einai.... Το αυτοκολητακι εξιλεωνεται απο το οτι δεν ειναι ουτε καν Grana Padano , παρα Chedar . 
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
|
Clown Deranger
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 30, 2007, 03:42:05 » |
|
εδω , εδω.. σε μενα να στειλετε.. λοιπον λιγο απο ανωγειανο κεφαλοτυρι , λιγο αθοτυρο (το προφερα σωστα συντεκνε?) κανα λαδοτυρι μυτιληνης, λιγο μυτζιθρα , φετα δεν το συζηταω πρεπει να στειλετε, λιγο μανουρι εαν ειναι ευκολο, τιποτα παξιμαδια και οπωσδηποτε κανενα θυμαρισιο μελακι ααα και λιγο μετσοβονε ρε παιδια…πεθαινω για μετσοβονε
i love greece
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
Το ενα απο τα δυο μου ποδια, ειναι μεγαλυτερο απο το αλλο..
|
|
|
Ατάκτως διακοπτόμενος αστρολάβος
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 30, 2007, 04:20:09 » |
|
Μυτζίθρα αποκλείεται, μυζήθρα ναι!!!!  Ναι, ναι, μετσοβόνε φορέβερ, φοβερό τυρί!!!!!!!!! 
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
Αχούμπα χούμπα μπαν ντουνγκ νταγκ κελλλελλετονγκ.... 
|
|
|
nahna
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 30, 2007, 07:05:16 » |
|
re si germane 8a katali3oun ola sto stomaxi twn ipallilwn tou telwneiou 
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
ri3te tis kardies sas sta skilia, ekei einai asfalesteres para me tous an8rwpous...
|
|
|
Clown Deranger
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 31, 2007, 04:34:20 » |
|
Ε, τι μυτζηθρα – τι μυζηθρα – τι μοιτζειθρα... την ιδια γευση φανταζομαι θα εχουν.
Ποιος μιλησε για τελωνειο? Με κουριερ θα τα στειλετε.... χρεωση στον αποστολεα φυσικα
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
Το ενα απο τα δυο μου ποδια, ειναι μεγαλυτερο απο το αλλο..
|
|
|
mimhss
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 10, 2007, 01:22:40 » |
|
KAI KATA DW NA STELNETE KAINOURIES KIKLOFORIES KALHS MOUSIKHS.A NA MH KSEXASW LIGO KO KORETSI RE PLERWNW AMA LAXEI OSO OSO
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
STAND UP
|
|
|
pixies
Μέλος (αρσ. της λέξης "μέλι")
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 14, 2007, 11:58:07 » |
|
emena pantws ta soublakia mou leipoun pio poli... 
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
mimhss
|
 |