Σελίδες: [1] 2
|
 |
|
Αποστολέας
|
Συζήτηση: Η καλη μας η Ναταλια (Ανάγνωση 272 φορές)
|
Clown Deranger
|
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
Το ενα απο τα δυο μου ποδια, ειναι μεγαλυτερο απο το αλλο..
|
|
|
raindrops
|
ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...ti vrikate kai valate mwre...?.....................pwpwpwpw................XALIA.elleeinoi!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
πάμε να φύγουμε από'δω,να πάμε σε άλλα μέρη,πάμε να φύγουμε από'δω,όλα όσα ζήσαμε ως εδώ θέλω να γίνουν παρελθόν σ'ένα λεπτό
|
|
|
Clown Deranger
|
ma giati? prosfato einai, den einai palio
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
raindrops
|
.......nai i hroniki apostasi einai pou metraei!!!!!!!!...oxi oti autoi oi an8rwpoi einai toso apokroustikoi....kairo eixa na tsitwsw toso polu me tetoies malakies!!!!!!!
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
πάμε να φύγουμε από'δω,να πάμε σε άλλα μέρη,πάμε να φύγουμε από'δω,όλα όσα ζήσαμε ως εδώ θέλω να γίνουν παρελθόν σ'ένα λεπτό
|
|
|
Clown Deranger
|
Και τι να κανω εγω? Αυτα δειχνει η ελληνικη τι-βι, οταν θα γινω διευθυντης της κρατικης τηλεορασης υποσχομαι οτι θα αλλαξουν ολα. 
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
raindrops
|
w!ma den aganaktisa m'esena!...m'autous tous aperigraptous tsatistika!..kalispera kai kalinuhta lone deranger 
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
Ατάκτως διακοπτόμενος αστρολάβος
|
Αλήθεια, δεν καταλαβαίνω γιατί στραβώσατε... η Ναταλία δεν ξέρει το κομμάτι, κι ο μιστερ μεσιες Γιάννης επίσης τα δικά της, φαντάζομαι.... και είναι κακό επειδή ενός ανθρώπου του αρέσει κάτι και το λέει;  Είναι όμως καλή ευκαιρία να σας εξομολογηθώ το μεγαλύτερο μυστικό μου: είμαι πολύ ερωτευμένος με τη Ναταλία, από τότε που πρώτη φορά διάβασα τα ποιήματά της... με έχει στοιχειώσει, σε όποια συναυλία και να πάω τα κομμάτια της ακούω, όποιον άνθρωπο και να κοιτάξω τα μπουτάκια της βλέπω, αχ, ααααχ, Ναταλία, μον αμουρ, ζε ταιμ, ζα μαν φου, αμπαζουρ, πορτατιφ, ζιπ-κιλοτ, σεζ-λονγκ, αααααχχχχ λέω....
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
Αχούμπα χούμπα μπαν ντουνγκ νταγκ κελλλελλετονγκ.... 
|
|
|
Clown Deranger
|
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
μιχαλης
|
Αλήθεια, δεν καταλαβαίνω γιατί στραβώσατε... η Ναταλία δεν ξέρει το κομμάτι, κι ο μιστερ μεσιες Γιάννης επίσης τα δικά της, φαντάζομαι.... και είναι κακό επειδή ενός ανθρώπου του αρέσει κάτι και το λέει; Huh 
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
|
newton
|
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
ποιοι χάρτες σου ζεστάνανε ξανά το μυαλό...
|
|
|
newton
|
όχι ρε γαμώτη ..τόχετε ξανα-ανεβάσει το link...sorry.... 
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
ποιοι χάρτες σου ζεστάνανε ξανά το μυαλό...
|
|
|
μιχαλης
|
Με την Ναταλια σιγουρα οχι . 
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|