|
Ζάλμοξις
|
Ολα σημερα θα συμβουν δεν το πιστευω....
Είναι η μέρα της ποιότητας φαίνεται...
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
Δρ. Φρυόβολος Χαρούπης
Μέλος (αρσ. της λέξης "μέλι")
Αποσυνδεδεμένος
Καληνύχτα Θάλασσα
|
Με ειδοποιούν πως πρέπει να ανεβώ στη σκηνή! Επειδή βλέπω πως ο αείμνηστος Χόρχε χαίρει εκτίμησης εδώ μέσα σας παραθέτω ένα ποίημα του που με έχει σημαδέψει (ναι ακόμη και μένα μπορεί να με σημαδέψει ένα ποίημα...)
Οι γλάροι της οκνηρίας δίσταζουν στο λυκόφως ζητιανεύουν στο τέλος της ασφάλτου για 2 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα ακριβώς
ΣΑΣ ΑΞΙΖΩ!
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
... κι εγώ σαν μύδι άχνιζα...
|
|
|
|
|
alltogethernow
|
παει εφυγε.... καταλαβαινω βεβαια ειναι busy αλλα δεν το βλεπουμε και συχνα τελος παντων κατι ηταν κι αυτο μαθαμε κι αλλο ενα υπεροχο του δουλγερη και ο μαριος συνεχιζει ακαθεκτος μπραβο ορεξη που εχει αυτο το παλικαρι!
μα τι ωραια βραδια ιντιντ!
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
οτν
|
|
|
Ζάλμοξις
|
Δεν απάντησε σε τίποτα όμως...
Εχω την εντυπωση οτι έμεινε για 2 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα ακριβώς
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
|
alltogethernow
|
Δεν απάντησε σε τίποτα όμως...
Εχω την εντυπωση οτι έμεινε για 2 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα ακριβώς
τελικα αναπνεει τεχνη ο δοκτορ... τι μεγαλειο
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
οτν
|
|
|
Vicious burger
Αποσυνδεδεμένος
Stolichnaya
|
καταπληκτικο? ε? καταπληκτικο? φακινγκ φανταστικ!!!!!! και πριν ο Μαριος τραγουδησε το Αγαλμα με Μιμη στο πιανο (πλεσσα οφ κορς) σε στυλ πολυ τζαζ πολυ τζαζ σας λεω! Ι ΛΟΒ ΓΚΡΙΚ ΤΙΒΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  υσ. γεια σας τι κανετε? σας γραφω απο την Αθηνα Χε, Χεεεεεεε.....Το είδα κι εγώ!!! Καλά ο ΜΑΡΙΟΣ όπως πάντα ανεπανάληπτος...αλλά τα καλά ήταν άλλα!!!! Είδατε πόσα ντολμαδάκια τσάκισε η Γλυκερία στο τέλος? ? ? ? ? ? ? ? Όλη τη "Κάσο" έφαγε!!!!! Η συνέχεια επί της οθόνης το άλλο Σάββατο......ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!!!!
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
I am a mess
|
|
|
Vicious burger
Αποσυνδεδεμένος
Stolichnaya
|
Με ειδοποιούν πως πρέπει να ανεβώ στη σκηνή! Επειδή βλέπω πως ο αείμνηστος Χόρχε χαίρει εκτίμησης εδώ μέσα σας παραθέτω ένα ποίημα του που με έχει σημαδέψει (ναι ακόμη και μένα μπορεί να με σημαδέψει ένα ποίημα...)
Οι γλάροι της οκνηρίας δίσταζουν στο λυκόφως ζητιανεύουν στο τέλος της ασφάλτου για 2 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα ακριβώς
ΣΑΣ ΑΞΙΖΩ!
Ε, τώρα μετά απ'αυτό εγώ πως να κρατηθώ και να μην παραθέσω ένα απ'τα γνωστότερα ποιήματα του αείμνηστου..... "Στο φως του Σπερχειού, το λίκνισμα αυτό, φάνταζε ακίνητο για 2 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα ακριβώς" ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ ΔΟΚΤΩΡ....ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ ΆΛΛΟ.....ΒΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΕΟ ΣΟΥΞΕ....ΤΟ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ ΑΔΗΜΟΝΕΙ.... ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΤΕ! ! ! ! ! ! ! ! ! 
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
I am a mess
|
|
|
Vicious burger
Αποσυνδεδεμένος
Stolichnaya
|
μα για την υπέρτατη συναυλία που θα γίνει στις 2 του μηνός δεν λέει κανεις τπτ?
Αναρωτιέμαι αν αναφέρεσαι σ'ένα λάϊβ που θα γίνει στο ΚΥΤΤΑΡΟ με guest τον Αγγελάκα 
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 21, 2007, 04:53:30 από Vicious burger »
|
Καταγεγραμμένος
|
I am a mess
|
|
|
|
newton
|
μα για την υπέρτατη συναυλία που θα γίνει στις 2 του μηνός δεν λέει κανεις τπτ?
Αναρωτιέμαι αν αναφέρεσαι σ'ένα λάϊβ που θα γίνει στο ΚΥΤΤΑΡΟ με guest τον Αγγελάκα  ναι vicious σε αυτό αναφέρομαι..
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
ποιοι χάρτες σου ζεστάνανε ξανά το μυαλό...
|
|
|
Vicious burger
Αποσυνδεδεμένος
Stolichnaya
|
Είδες λοιπόν... αφού τα ξέρουμε....Τί να τις κάνουμε τις ανακοινώσεις? ? ? ? ?  Πραγματικά αν γίνει θα είναι υπέρτατο!!! Άντε, και καλή τύχη ΜΑΓΚΕΣ....
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
I am a mess
|
|
|
|